Huwelijk

Huwelijk van Ben van Haren en van Tamarah van der Pasch.

Op zaterdag 19 mei 2018 zal het huwelijk van Ben van Haren en van Tamarah van der Pasch om 11.45 uur in de kerk St. Jan de Doper ingezegend worden. We wensen het bruidspaar van harte geluk, een goede en behouden vaart in het huwelijksbootje en Gods zegen voor de toekomst.

Huwelijk van Berry van Roosmalen en Miranda de Wind.

Op vrijdag 20 april 2018 zal het kerkelijk huwelijk van Berry van Roosmalen en Miranda de Wind ingezegend worden in de kerk St. Jan de Doper in Waalwijk om 11.00 uur.  We wensen het bruidspaar van harte geluk, een goede vaart in het huwelijksbootje en Gods zegen voor de toekomst.

Huwelijk van Joep van Dongen en Eefje Noordijk

Op zaterdag 26 november 2016 zal om 11.00 uur tijdens een feestelijke viering in de kerk St.-Jan de Doper in Waalwijk het huwelijk ingezegend worden van Joep van Dongen en Eefje Noordijk. We wensen het jonge paar van harte geluk en Gods zegen voor de toekomst.

Huwelijk van Derk-Jan Elshout en Stella Assman.

Op vrijdag 14 oktober 2016 zal om 13.30 uur in de St. Clemenskerk in Waalwijk het huwelijk van Derk-Jan Elshout en Stella Assman tijdens een feestelijke eucharistieviering kerkelijk ingezegend worden. We wensen het bruidspaar van harte geluk en Gods zegen voor de toekomst.

Diamanten huwelijk

Op zondag 30 augustus 2015 zal het echtpaar Nono de Jongh & Lotte Verlinden hun diamanten huwelijksjubileum vieren.  Zij beginnen die dag met een plechtige eucharistieviering om 11.00 uur in de St. Antoniuskerk. We wensen het echtpaar van harte geluk en Gods rijkste zegen voor de komende jaren.

Gouden Bruiloft

Op zaterdag 11 juli 2015 zal bij gelegenheid van het gouden huwelijk van de heer en mevrouw Van de Griendt – Tuerlings om 14. 00 uur een plechtige eucharistieviering plaatsvinden in de St. Clemenskerk in Baardwijk. We wensen het gouden paar van harte geluk en Gods zegen voor de toekomst.

Huwelijk van Guido van Loon en Ria van Dal

Op vrijdag 15 mei 2015 heeft diaken Anton van Diessen in de kapel van Peerke Donders in Tilburg het huwelijk ingezegend van Guido van Loon en Ria van Dal, woonachtig in onze parochie. Wij wensen het bruidspaar van harte geluk en Gods zegen voor de toekomst.

Huwelijksjubileum

Op zaterdag 31 januari zal om 14.00 uur een eucharistieviering gehouden worden bij gelegenheid van het 10-jarig huwelijk van het echtpaar Karina en Romanas Kovalenkiene uit Litouwen in de kerk van de H. Antonius van Padua.