Een kaarsje opsteken

Misschien vindt u het fijn als anderen uw gebed steunen. Vertel hier waar u graag voor zou willen bidden. Vindt u bidden zelf moeilijk maar hebt u wel een zorg? We willen u er graag bij helpen. Noem de dingen waar u graag voor zou willen bidden en anderen zullen dat in hun gebeden opnemen.

Een kaarsje branden voor…


Steek zelf een kaarsje op

 1. Dimphy schreef:

  Voor een kennis die heel ziek is en niet meer beter wordt

 2. Dody schreef:

  Voor mijn tante en peettante:
  Susanna Philomena Werleman-Croes
  geboren: 1 juli 1945 Aruba
  overleden: 3 december 2009 Aruba
  Als ze in leven was, zou ze vandaag 73 jaar worden. Here ik bid dat ze in vrede mag rusten bij U in Jezus naam Amen!

 3. Calin Costinela schreef:

  Pentru Costinela si Claudia sanatate si putere de munca.
  Voor gezondheid en personeel van Costinela en Claudia.

 4. Emily schreef:

  Voor mijn Oma die momenteel in het ziekenhuis ligt.
  Hopelijk geeft God haar de kracht om snel te revalideren.

 5. martin schreef:

  breng me wat geluk

 6. Iedje Heijs schreef:

  Mama Riek Heijs-van Engelen, Liefste mama,
  Vandaag is het 1 jaar geleden dat wij jou in liefde hebben losgelaten. Op 28 okt. was de begrafenis in deze, voor jou zo belangrijke & geliefde kerk. We missen je elke dag lieve mama. Dikke kussen, ook voor papa,
  Je kinderen.

 7. Nell Wagemakers schreef:

  Wij branden een kaarsje voor Paul Buiks die onverwachts op 6 augustus 2017 t is overleden.

 8. Nell Wagemakers schreef:

  Bij het heengaan van Paul Buiks
  6 augustus 2017

  Wij bidden om kracht en zegen voor Ellen en Babet en Rense, om dit verlies te kunnen dragen.
  Ook gaat ons Gebed naar boven voor de Families Buiks en Wagemakers.

  Wim en Nell

 9. Cor Zijlmans-Verschure schreef:

  Wat hebben we toch een mooi afscheid gehad in de schuur van haar ouderlijk huis die omgebouwd was tot schuilkerk. Vertrouwd in haar eigen omgeving dicht bij de Theresiakerk. Daarna hebben we bij de Theresiagrot afscheid genomen met het lied ” Theresia strooit rozen”
  Ma bedankt voor alles!
  Iedereen die belangstelling heeft getoond ” Bedankt”

 10. Kinderen Zijlmans schreef:

  Op donderdag 22 juni is onze lieve Moeder Oma, Cor Zijlmans-Verschure overleden in het bijzijn van haar kinderen.
  Moge zij de rust vinden die haar toekomt.

 11. Kolette Labout-de Jong schreef:

  Onlangs zijn we in Waalwijk gestart met een tienerpastoraat voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Ik steek een kaarsje op voor een bloeiend tienerpastoraat in onze parochie. Ik bid dat de tieners na hun vormsel de weg naar de kerk blijven vinden en zich thuis voelen in deze nieuwe groep in verbondenheid met elkaar en hun geloof.

 12. AB schreef:

  Voor een rechtvaardige uitspraak na een lang jaar van verdriet en onzekerheid.

 13. Martijn van der Hoeven schreef:

  Geachte mensen,

  Ik kwam vandaag bij Goes en ik dacht: “Zal ik richting Lewedorp gaan of naar Kruiningen om te kijken of de grafsteen van mijn overgrootvader in ere hersteld is?” Ik koos voor het laatste. Ik keek erover heen. De gemeente Reimerswaal heeft de steen dieper in de Zeeuwse klei geplaatst. Gelukkig. Ik besloot ook om langs Adrie Janssen te gaan. De neef van mijn opa. Ik kwam de huiskamer binnen en ik zag een bed staan. Niet zomaar een bed, maar een ziekenbed. Ik vroeg de reden en wat blijkt? Adrie heeft 3 maanden in het ziekenhuis gelegen vanwege hart en long problemen. De schrik zit er goed bij mij in. In september 2014 begon ik mijn stamboom te onderzoeken. Het uiteindelijke doel was om familieleden te vinden. Via een wonder dat vorig jaar plaats vond, kwam ik bij de neef van mijn opa terecht. Het is een grote wens dat ik mijn tante en moeder meeneem naar Kruiningen zodat zij óók kunnen ervaren wat ik ervaar. De nostalgische warmte en sfeer van vroeger. Helaas moet Adrie veel rust nemen. Ik maak me zorgen om hem. Hij doet mij zo aan mijn opa denken. Zo’n zachtaardige man. En zijn vrouw is óók superlief. Ik heb ook meteen kennis gemaakt met een paar van hun kleinkinderen die erg spontaan overkwamen. Nu is het hopen op een groot wonder. Dat is alles wat ik vraag en verlang. Met gemengde gevoelens verliet ik Kruiningen. Een dorp mét véél familie geschiedenis. Willen jullie voor hem bidden. Ik heb mijn lievelingskat al verloren. Ik deze lieve man nog langer kennen van vandaag.

  Alvast bedankt…❤

 14. Kirsje schreef:

  Ik wil een kaarsje opsteken voor mijn zoon Niels die vrijdag wordt geopereerd aan zijn rug!
  Veel Sterkte toegewenst ook na de operatie en voor zijn vriendin.
  Kusjes Pa en Ma.

 15. Corrie schreef:

  Een kaarsje voor mijn lieve man.

 16. Fam. Ophorst schreef:

  Ik wil graag een kaarsje opsteken voor onze overleden dochter, die wij nog steeds erg missen! Kusjes ♡♡♡♡Pa en Ma.????

 17. Loes Heijs schreef:

  In dankbare herinnering aan mijn dierbare ouders,
  ” Wij hebben jullie liefgehad “.

 18. Ton Vermeeren schreef:

  Voor onze barmhartige Paus in Rome !

 19. M.v.Hulten schreef:

  Graag wil ik mijn lieve man Piet herdenken die Zondag 20 November 68 jaar zou zijn geworden.
  Hij overleed op 1 Mei j.l
  Is in deze kerk gedoopt.

 20. Martijn van der Hoeven schreef:

  Geachte meneer / mevrouw,

  Ik heb een hele lieve kat die Sammie heet die al geruime tijd ziek is. Hij heeft een hartaandoening, chronische astma en vocht in zijn longen. Ik loop al maanden bij een dierenarts. Hij krijgt medicijnen. En ik bid al maanden voor hem uit de grond van mijn hart om Sammie te helpen in deze strijd. Om hem te genezen. Toen ik vorige maand een week van huis was, ging hij opeens erg achteruit. Mijn ouders zijn langs de dierenarts gegaan. Ze kunnen nog weinig voor hem doen. Nu eet en drinkt hij amper. Hij is alles voor me. Ik geef niet om materie. Ik geef om het leven, mijn familie, dieren en de natuur. Ik heb gisteren de hele dag gebeden. Ik ben nu ook aan het bidden. Ik leg mijn handen op mijn kat en zag het volgende:

  “Hemelse Vader, U bent nauw betrokken bij het gevecht dat wij dit moment strijden. U kent de pijn en de wanhoop. U kent het verlangen van mijn hart om Sammie’s ziekte genezen te zien worden. Ik vraag U nu om Uw genezende aanraking. Ik weet dat U in staat bent om te genezen, net als in de Bijbelse tijden.

  Ik begrijp ook dat U zal kiezen wat voor mij het beste is. Ik bid dat ik door deze beproeving dichter tot U zal komen; dat U mijn troost en mijn kracht zal zijn. Ik bid dat U uiteindelijk, wat er ook gebeurt, geëerd zult worden door wat er met mij gebeurt. Ik bid dit in de naam van Jezus. Amen.”

  Ik heb gezegd: “Ik gebied deze demoon om Sammie te verlaten. Ik wil dat Jezus hem met zijn bloed bedekt. Ik wil dat het vuur van de Heilige Geest over hem komt.
  Wilt u meebidden?
  Ik ben nog nooit zo wanhopig geweest. Ik wilde deze situatie aan u kwijt.

  Met vriendelijke groet,

  Martijn van der Hoeven

 21. Toos schreef:

  Ik steek een kaarsje op voor de zielenrust van mijn dierbare man Sjaak, die op 24 december 2012 is overleden.
  Ik mis hem nog elke dag. Ik vertrouw erop dat hij nu is thuis gekomen bij de Goede Herder.

 22. Ton Vermeeren schreef:

  Voor alle lopers van de 80 van de Langstraat 2016

 23. Fam Ophorst schreef:

  Wij willen graag een kaarsje aansteken voor onze dochter die in aankomende september 16 jaar geleden is overleden op 14 jarige leeftijd aan een hartstilstand.

 24. Henriette schreef:

  Lieve Heer en lieve Maria
  Ik ben bij u huis geweest maar dit vind ik steeds gesloten aan,ik zou graag een kaarsje willen branden voor een voorspoedig verloop van de verkoop van mijn huis! Het heeft al vaker te koop gestaan maar door de crisis werd het niet verkocht.
  Mijn man en ik vinden het te zwaar worden zowel lichamelijk en geestelijk om voor ons huis te kunnen zorgen. Ik zou het heel fijn vinden dat U een handje zou helpen.
  Heel hartelijk bedankt.

 25. Ramon schreef:

  Dat iedereen het geloof in Jezus mag vinden of behouden.

 26. Anneloes schreef:

  Here God,

  Ik heb ’n zwaar leven gehad, waardoor ik psychisch ernstig ziek ben geworden, waardoor ik geen contact meer heb met mijn kinderen en ik mijn kleinzoon niet eens ken. Ik heb hen wel ’n paar keer kort gezien. Dat ik ook de nodige steken heb laten vallen, daar ben ik me wel degelijk van bewust maar het kwaad dat is geschiedt kan men niet terugdraaien. Nu ik psychisch weer naar wens ben hersteld dat heb ik te danken aan mijn kracht om door te gaan en waarbij u mij uw helpende hand heeft geboden. ‘N bidder ben ik echter nooit echt geweest omdat ik niet goed weet hoe ik dat moet doen. Nu ben ik echter getroffen door borstkanker en ook daardoor wil ik me er niet onder laten krijgen. Heer, geef me alstublieft de kracht en uw steun, zodat ik volledig zal herstellen van deze vreselijke ziekte zodat ik oud mag worden. Ook hoop dat u mijn kinderen de moed en de kracht zult geven om weer contact met mij te zoeken. Stapje voor stapje en niets overhaast. Het verdriet om het gemis van mijn kinderen en kleinzoon knaagt me helemaal kapot van binnen. Ik hoop dat de here God mij zal horen.

 27. Ben schreef:

  Voor een succesvolle operatie aan mijn oog en een spoedig herstel.

 28. Vandervelde Marleen schreef:

  Graag had ik een kaarsje aangestoken voor mijzelf omdat ik mij opgejaagd voel en omdat ik geen passend werk vind.

 29. Ton Vermeeren schreef:

  Gerard Johannes Nicolaas de Korte . . .

 30. hleijtens schreef:

  voor jose van vuuren-leijtens.0p dinsdag 26 januari twee dagen voor dat ze 80 zou worden. overleden.

 31. Jan en Corrie Gennesen schreef:

  Voor de zielerust van Rokus Kieboom.

 32. Ton Vermeeren schreef:

  Aan alle vluchtelingen:
  ” Blijf welkom “

 33. Ton schreef:

  Ik wil bij deze kaarsje opsteken voor alle Vluchtelingen die op zoek zijn naar een waarde voller Leven waar de mens toch recht op heeft in deze Wereld. Wat zich nu afspeelt kan ik niet bevatten en met mij denk ik nog vele anderen. Ik ben nu 67 jaar oud maar vraag mij elke dag weer opnieuw af waar eindigt dit mensonwaardig bestaan ik kan mij daar totaal niets bij voorstellen en het einde is nog lang niet in zicht. Europa en de rest van de Wereld doe hier wat aan Jullie zijn de Mensen die dat eventueel kunnen proberen. Voor al die mensen steek ik met Hart en Ziel een kaarsje aan.

 34. Berry Akkermans schreef:

  voor onze overleden dochter en zus, Maartje Akkermans geboren: 31-03-2015 overleden 06-02-2015. Geen kind is meer aanwezig dan een overleden kind. We missen je ontzettend lieve Maartje. Je zult altijd in onze hart zijn en : we will meet again!

 35. Bastiaan schreef:

  Het belangrijkste eerst!

  Het goede is de grootste vijand van het beste.
  We kunnen vele goede dingen doen, wat heel goed is.
  Toch kunnen al die goede dingen voorkomen dat je het beste doet.
  Het beste is waar God je voor geroepen heeft.
  Voor andere mensen kun je heel veel goede dingen doen. Goed en blijven doen!
  Je kunt echter zo druk zijn met al die goede dingen dat je het beste vergeet, of er geen tijd voor neemt.
  Het beste wat je kunt doen is een persoon naar Jezus leiden.
  Het beste wat je kunt doen is de basis leggen, het fundament.
  Als de persoon Jezus leert kennen, is zijn leven gered voor de eeuwigheid!
  Als jij goede dingen doet, ontvangen deze personen goede dingen van jou.
  Als jij personen bij Jezus brengt, ontvangt hij/zij het beste van Jezus!
  Ik wil dan ook een kaarsje opsteken voor de persoon die Jezus leert kennen.

 36. voor heel bizonder persoon schreef:

  dat de uitslag goed mag zijn voor een persoon die heel veel voor andere mensen doet ,voor mannen en vrouwen in een moeilijke situatie .ik bid voor hem

 37. Elisabeth schreef:

  Lieve heer moeder Maria help me aub .ik blijf het al 6 jaar proberen .wat heb ik fout gedaan ? Geef me aub licht help me van me pijn af zo hoofdpijn laat me morgen op staan dat de dokters weten wat het is dit is echt geen doen meer .ziekenhuis in uit .pijn is niet uit tehouden .haal die druk en pijn uit me hoofd .waarom wordt ik zo gestraft geef me aub me gezondheid en zon weer terug .dank u amen ik zal heel me leven u dankbaar zijn heilige moeder Maria .lieve heer Jezus dank u amen

 38. Jan schreef:

  Heer,

  Help me alstublieft !
  Ik heb zoveel tegenslag in mijn leven, zowel met mijn gezondheid als ook op persoonlijk vlak.
  Ik heb al honderden malen tot uw gebeden.
  Vergeef me alstublieft de fouten die ik gemaakt heb in mijn leven !
  Ik ben een goed en gevoelig mens !!! met een groot hart vol van liefde en mededogen voor mijn medemens.
  Help me alstublieft met mijn gezondheid en om wat blijer en gelukkiger te kunnen worden in mijn leven.
  Dank uw Heer.
  Amen.

 39. Eve schreef:

  Lieve heer help me aub .,ik heb je al zolang op hulp gevraagt kaarsjes gebrand gebeden gesmeekt kan al 5 jaar niks meer zo ziek .ik smeekjet lieve heer als is de helft maat weg van doe pijn . Ik kijk wel eens Nasr andere memsen doe zijn zo gemeen doe hooren toch gestraft geworden ze krijgen nog alles voor me kaar . Ziek mens heeft maar een wens en dat ie beter worden . Help lieve heer smeekt u help dat ik een beetje hoop van het mooie leven terug krijgt dank u amen

 40. Ben schreef:

  Ik steek een kaarsje op voor een spoedig en blijvend herstel van mijn vrouw na een zware operatie.

 41. Carla Dumoulin-Bataille schreef:

  voor het overlijden van Hans Bataille -72 jaar –

 42. TPM schreef:

  Dat mijn man ,ik en mijn kinderen weer een liefde vol gezin mogen worden.
  Dat er een oplossing komt met behoud van ons dagelijks inkomen.
  Uitzicht op een mooie toekomst en inzicht voor ons allemaal.

 43. Nell schreef:

  Heel graag een lichtje en uw gebed voor Marij en Johan. Dank u wel.

 44. De dochter van schreef:

  Een wonder graag.

 45. Toos schreef:

  Ik wil een kaarsje aansteken voor Pastoor Stuart Allan,om kracht en sterkte zijn ziekte te kunnen dragen,en vraag u voor hem te willeh bidden.

 46. Toos schreef:

  Ik steek een kaarsje aan uit dankbaarheid voor het welslagen van de operatie,en vraag uw gebed voor een goed algeheel herstel.

 47. Marleen Heijltjes schreef:

  Voor de fam. van Diessen. Om sterkte in deze verschrikelijk zware dagen, en de komende weken.
  Dat het verdriet zachter mag worden en alles een plaatsje mag krijgen.

 48. Mimi schreef:

  Voor Mimi, we hopen op goed nieuws!

 49. Hans schreef:

  Voor Puk, Pim en Han dat ze steun en kracht mogen krijgen bij het verlies van Marijke. En voor Marijke – rust zacht.

 50. indy schreef:

  dat mijn huis goed word verkocht en liefst snel.

 51. elly schreef:

  op de goede afloop

 52. patrick schreef:

  voor patrick die een zware operatie onder gaat

 53. indy schreef:

  dat mijn huis goed word verkocht en liefst snel

 54. H van den hurck schreef:

  Dat we in na huidige huis mogen blijven wonende en dat mijn man een leuke uitdagende baan krijgt met veel woonplezier en liefde en veiligheid in een mooi land

 55. Anja schreef:

  voor de moeder van Ruben en Julian, dat zij de kracht mag krijgen om het immense verlies van haar kinderen te dragen.

 56. Anoniem schreef:

  Heb al erg lang last van slechte geesten, ik schaam me hiervoor en durf er ook niet over te praten.
  Willen jullie alsjeblieft voor mij bidden.

 57. MD schreef:

  Voor de vicevoorzitter van de parochie, om steun en kracht van Godswege in haar ziekte

 58. Matthijs schreef:

  Voor Paus Benedictus in dank voor zijn grote pontificaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vul dit veld om verder te gaan (verplicht)... *