Bijeenkomst nabestaanden 13 december 2018.

Beste medeparochianen,

Op donderdag 13 december a.s. willen de leden van de “Bezoekgroep nabestaanden” en het pastorale team van onze parochie u van harte uitnodigen voor een ontmoeting met medeparochianen die – evenals u – nu leven met het gemis van hun overleden partner. Wij hebben ervaren dat het goed voelt om samen te komen om hen te gedenken.

Wij willen u welkom heten om 14. 00 uur in het parochiezaaltje van de St. Antoniuskerk en beginnen met koffie/thee om even met elkaar kennis te maken.

We houden daarna in de dagkerk een korte bijeenkomst en steken een kaarsje aan voor onze overledenen. Er wordt gelezen en gebeden.

Daarna kunt u onder het genot van een drankje met anderen op een ongedwongen manier samenzijn. Sluiting van de middag om 16.00 uur.

Wij hopen dat u kunt/wilt komen en willen graag d.m.v. het invullen van onderstaande strook van u weten of we op u mogen rekenen. Als u zelf niet goed kunt komen dan mag u ook een begeleid(st)er meebrengen, die ook van harte welkom is.

Tot ziens!!  Met vriendelijke groeten, de bezoekgroep nabestaanden en het pastorale team.

 

_______________________________________________________________

Bijeenkomst donderdag 13 december 2018.

Naam: ________________________________________

Adres:__________________________________________

Zal wel/niet (*) op deze middag aanwezig zijn

(*) doorhalen wat niet van toepassing is.

 

P.S. Dit strookje graag inleveren voor 8 december op het parochiecentrum ( De Genestetstraat 1) of mailen naar info@sintjanwaalwijk.nl.