Huwelijk

Huwelijk van Dylan van Diessen en Joyce Vugts

Op vrijdag 10 mei 2019 zal om 14.00 uur in de St.-Janskerk in Waalwijk het huwelijk ingezegend van de heer Dylan van Diessen en mevrouw Joyce Vugts. We wensen het bruidspaar van harte veel geluk, een behouden en goede vaart in het huwelijksbootje en Gods zegen voor de toekomst.

Huwelijk van Joost Montens en Sofia Tome d’ Alte de Fonseca.

Op zaterdag 1 september 2018 zal om 13.00 uur in de kerk van de H. Bartholomeus in Waspik het huwelijk ingezegend van de heer Joost Montens en mevrouw Sofia Tome d’Alte de Fonseca. We wensen het bruidspaar van harte geluk, een behouden en goede vaart in het huwelijksbootje en Gods zegen voor de toekomst.

Huwelijk van Silvester van Sprew en van Trien Heesbeen.

Op zaterdag 25 augustus 2018 zal het huwelijk van Silvester van Sprew en van Trien Heesbeen om 14.00 uur ingezegend worden in de kerk St. Jan de Doper in Waalwijk. We wensen het bruidspaar van harte geluk, een goede en behouden vaart in het huwelijksbootje en Gods zegen voor de toekomst.

Huwelijk van Ben van Haren en van Tamarah van der Pasch.

Op zaterdag 19 mei 2018 zal het huwelijk van Ben van Haren en van Tamarah van der Pasch om 11.45 uur in de kerk St. Jan de Doper ingezegend worden. We wensen het bruidspaar van harte geluk, een goede en behouden vaart in het huwelijksbootje en Gods zegen voor de toekomst.

Huwelijk van Berry van Roosmalen en Miranda de Wind.

Op vrijdag 20 april 2018 zal het kerkelijk huwelijk van Berry van Roosmalen en Miranda de Wind ingezegend worden in de kerk St. Jan de Doper in Waalwijk om 11.00 uur.  We wensen het bruidspaar van harte geluk, een goede vaart in het huwelijksbootje en Gods zegen voor de toekomst.

Huwelijk van Joep van Dongen en Eefje Noordijk

Op zaterdag 26 november 2016 zal om 11.00 uur tijdens een feestelijke viering in de kerk St.-Jan de Doper in Waalwijk het huwelijk ingezegend worden van Joep van Dongen en Eefje Noordijk. We wensen het jonge paar van harte geluk en Gods zegen voor de toekomst.

Huwelijk van Derk-Jan Elshout en Stella Assman.

Op vrijdag 14 oktober 2016 zal om 13.30 uur in de St. Clemenskerk in Waalwijk het huwelijk van Derk-Jan Elshout en Stella Assman tijdens een feestelijke eucharistieviering kerkelijk ingezegend worden. We wensen het bruidspaar van harte geluk en Gods zegen voor de toekomst.

Diamanten huwelijk

Op zondag 30 augustus 2015 zal het echtpaar Nono de Jongh & Lotte Verlinden hun diamanten huwelijksjubileum vieren.  Zij beginnen die dag met een plechtige eucharistieviering om 11.00 uur in de St. Antoniuskerk. We wensen het echtpaar van harte geluk en Gods rijkste zegen voor de komende jaren.