Tienerpastoraat

Zit jouw hoofd ook zo vol met van alles en nog wat? Heb jij soms ook het gevoel dat niemand je begrijpt? Moet jij ook altijd zoveel? Zou het niet heerlijk zijn om af en toe te kunnen ont-moeten?

Als je dit herkent kom dan eens kennis maken met ons tijdens een bijeenkomst van het Tienerpastoraat. Het Tienerpastoraat is er voor middelbare scholieren tussen de 12 en 16 jaar die het leuk vinden om met elkaar één avond per maand wat anders te doen dan school, sport of playstation.

Samen met jou geven we invulling aan de avonden en zijn alle onderwerpen die voor jou belangrijk zijn of waar je meer over zou willen weten bespreekbaar. We nodigen deskundigen uit om over diverse onderwerpen te komen praten, maar ook is er veel ruimte om te chillen en te relaxen. Daarnaast organiseren we diverse activiteiten zoals klimmen, barbecue, quiz,  filmavond, sport en spel.

Natuurlijk besteden we ook aandacht aan jouw eigen verbondenheid met het geloof. Doe je er nog iets mee of is het op de achtergrond geraakt? Wat betekent het geloof voor jou? Wat heb je nodig om te durven zeggen dat geloven cool is?

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze eigen websitepagina. Hier vind je onder meer verslagen van onze bijeenkomsten en de planning voor de komende activiteiten. Wij nodigen je van harte uit om een keer een bijeenkomst van het Tienerpastoraat bij te wonen. Wij kijken uit naar je komst!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht