Viering met de Antilliaanse gemeenschap

scan0001Op zondag 21 juli is er in de St.-Clemenskerk om 11.00 uur een viering met pastoor Simon Wilson en de Antilliaanse gemeenschap in Nederland. Een Antilliaans koor viert mee.

Pastoor Simon Wilson arriveert op 18 juli in Nederland om zijn 60ste verjaardag en zijn 33-jarig priesterjubileum met al zijn broeders en zusters te vieren. Hij maakt een tour door Nederland en zal op dertien verschillende plaatsen eucharistie vieren.

Pastoor Simon Odaniel Wilson is op 12 januari 1953 geboren op Saba, Nederlandse Antillen. Na de lagere school heeft hij zijn voortgezet onderwijs op Aruba gevolgd en hij heeft daar zijn Mulodiploma behaald. In 1973 ging hij naar Trinidad voor zijn universitaire studie en in 1975 werd de studie voortgezet aan het Regional Seminary of St. John Vianney. In 1980 is Pastoor Simon theologie gaan studeren. Als priester heeft Pastoor Simon op Aruba, Sint Maarten en Curaçao gewerkt. Momenteel is hij nog steeds werkzaam als priester op Curaçao.

Pastoor Simon beschikt altijd over een bepaald charisma. Zijn roeping van de Heer brengt hij in praktijk als geestelijk leider van de Charismatische Vernieuwing van de Nederlandse Antillen. Pastoor Simon is ook voorzitter van de groep Couples for Christ, een beweging tot vernieuwing en versterking van het christelijke gezinsleven en nog een aantal sociale organisaties. De laatste tijd is Pastoor Simon bezig met veel evangelisatiewerk in de achterstandswijken op Curaçao.

U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te vieren.